Vi är en ideell förening som grundades 2016

Glädje, Gemenskap och Utveckling

Vi startade vår träning för barn och ungdomar våren 2017 i liten prova-på-skala och har glädjande sedan dess successivt ökat antalet platser varje termin vilket vi hoppas kunna fortsätta göra. Vi har idag ca 100 barn och ungdomar mellan 6-20 år som tränar padel i våra olika grupper. Vi har vår träning i LPC Padel Center i Löddeköpinge (som invigdes i maj 2023) som ligger på Handelsvägen 2A (bakom Byggmax) där vi har 7 banor med högt i tak och utspring på alla banorna.

GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING

Hur fungerar det?

Lödde Padel Club är en ideell idrottsförening som, genom padel, strävar efter att möjliggöra rörelseglädje och gemenskap för medlemmarna i verksamheten. Vårt mål är att jobba på samma sätt som den svenska idrottsrörelsen nämligen att få så många som möjligt att vara aktiva så länge som möjligt. Vi prioriterar arbetet med barn och ungdomar. Verksamheten inom Lödde Padel club har Glädje, Gemenskap och Utveckling som ledord. Vi ser det som oerhört betydelsefullt att alla medlemmar ges möjlighet att känna samhörighet och bemöts på ett respektfullt sätt. Glädje och engagemang ska genomsyra verksamheten, såväl på som utanför padelbanan!

Har du som läser detta frågor som inte besvarats här eller har du tankar och idéer som du skulle vilja framföra till klubben? Vi tar mer än gärna emot era samtal, våra kontaktuppgifter finner du på laget.se.

Vår klubb bygger på engagemanget hos klubbens alla ideella krafter, sponsorer och eldsjälar som brinner för föreningslivet.

Vi är otroligt tacksamma och stolta över Lödde Padel Club, det hoppas vi du är också.